Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Livrarea Printurilor in Locatii

Optiunile de livrare


1️⃣ Livrarea in tara

Toate comenzile plasate pana in orele 15:00 sunt expediate in aceeasi zi lucratoare. 

Comenzile printate sunt trimise din Bucuresti si ajung in tara in decurs de 24/48h in dependenta de locatia ta. Din contul personal pe platforma, acestea pot fi urmarite conform AWB-ului atasat. 

Printarile urgente pot fi plasate pana in orele 16:00 si vor fi expediate in aceeasi zi lucratoare. 


2️⃣ Bucuresti Express

Acest tip de livrare este destinat doar clientilor din Bucuresti. 

Daca plasezi o comanda pana in orele 15:00 noi o vom livra in aceeasi zi lucratoare intre 20:00-23:00

Printarile urgente pentru Bucuresti plasate pana in orele 18:00 la fel vor fi livrate in aceeasi zi lucratoare intre 20:00-23:00 cu optiunea Bucuresti Express.


Costul livrarii - pretul livrarii este calculat automat dupa ce incarcati toate fisierele dorite pe site, intrucat depinde de numarul de pagini. 

Costul printarii la fel va aparea indata ce toate fisierele sunt incarcate, iar optiunile de printare selectate.
Bucuresti

In inima capitalei gasim o multime de institutii publice, universitati, scoli si diverse. Elevii/Studentii/Profesorii sau alti angajati pot avea nevoie de serviciile unui centru de printare. Cu totii pot beneficia de xeroxul Fastprint24 din Bucuresti.

Sa nu uitam nici de turistii ce admira zonele si monumentele istorice din oras, drept amintire se va potrivi de minune o poza printata la cel mai inovativ centru de copiere din Bucuresti - FastPrint24.


Cluj-Napoca

Un xerox non-stop în Cluj-Napoca este un serviciu popular deoarece orașul este un centru științific și educațional cu cea mai mare universitate din România. Centrele de afaceri futuriste se dezvoltă rapid în zone noi, care vor beneficia și de xeroxul Cluj-Napoca de la Fastprint. Partea centrală a orașului mulțumește cu un număr mare de monumente arhitecturale. Așezarea este recunoscută drept una dintre cele mai maghiare din țară. Aici s-a născut regele Matthias Corvin. Pentru a tipări rapid orice informație pentru muncă sau studiu, poți apela online la serviciile tipografiei Cluj-Napoca.Bacău

A surprinde frumusețea orașului, situat la poalele munților Carpați de pe coasta râului Bistrița Moldoveana, este doar jumătate din treaba. Pentru a te bucura de evenimente memorabile în fiecare zi, trebuie sa printezi fotografii în Bacău. Un xerox 24 de ore din 24 în Bacău te va ajuta sa nu te limitezi în timp. Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de studiu. Studenții a două universități mari din orașul Vasile Alecsandri și George Bacovia vor fi întotdeauna ajutați de un centru de copiere și de un tipărit din Bacău de la compania Fastprint. Print Studio este un asistent de încredere care acceptă aplicații online.


Timișoara

Acesta este unul dintre cele mai vechi și mai pitorești orașe din România, care se mai numește „Mica Viena”. Scanarea documentelor și imprimarea fotografiilor în Timișoara funcționează non-stop, ceea ce vă va permite să vă bucurați în orice moment de vechile clădiri baroc și să obțineți imediat rame gata de memorie. Un centru de printare pentru complexul studențesc din Timișoara este o adevărată descoperire pentru studenții de la cinci universități din oraș. Imprimarea și xeroxul non-stop din Timișoara este alegerea celor care pot studia arhitectura colorată în timpul zilei și trec la studii seara. Un centru de copiere în Timișoara de la firma Fastprint este întotdeauna rapid, profitabil, comod.

Oradea

Așezarea românească face ecou îndeaproape la maghiari, întrucât se află lângă această țară. Localnicii și turiștii apreciază bogatul patrimoniu arhitectural și cultural al orașului, așa că deseori caută unde să dezvolte fotografii în Oradea. Fastprint oferă o soluție rapidă. De asemenea, studioul este pregătit să ajute studenții a trei universități, pentru care există un copiator non-stop în Oradea. Puteți plasa o comandă la orice oră convenabilă: un copiator în Orada este disponibil non-stop. În timp ce vă bucurați de clădirile în stil baroc în timpul zilei, seara puteți aplica pentru o imprimare la tipografia din Oradea. Serviciul convenabil necesită un minim de timp din partea clientului.Arad

Plimbările lungi pe frumoasa promenadă de-a lungul râului Mureș, parcuri și piețe sunt unul dintre motivele pentru care studenții caută un centru de printare non-stop în Arad. Fastprint acceptă comenzi online non-stop. Vă puteți bucura de seară într-o cafenea confortabilă, iar după aceea plasați o comandă la centrul din Arad. O mare așezare industrială este situată lângă granița cu Ungaria. Se numește poarta de vest a României. În ciuda vechimii orașului, în el sunt disponibile soluții moderne - o tipografie online din Arad. Puteți trimite o cerere de imprimare în câteva minute.
Targu Mures

Orașul se învecinează cu Transilvania și Țara Românească. Orașul modern oferă dezvoltare foto promptă și imprimare de tricouri în Targu Mures. Nu e de mirare chiar și localnicilor le place să facă poze în locuri istorice. Cetatea din Evul Mediu merită o atenție deosebită. Iar dacă ești student la una dintre cele trei universități, cu siguranță îți va veni la indemana un centru de printare în Targu Mures de la Fastprint. Indiferent unde te afli, tipografia din Targu Mures este capabila sa iti rezolve rapid problema. Comenzile sunt plasate online, ceea ce lasă timp pentru o plimbare prin orașul luminos și frumos.
Suceava

Marele oraș este situat pe malul râului cu același nume într-o zonă pitorească a României. Zona uimește cu peisaje și peisaje uimitoare. Aceasta este una dintre cele mai vechi așezări din țară. Dar, în ciuda acestui fapt, afacerile se dezvoltă activ aici, ceea ce necesită soluții moderne. O tipografie din Suceava care acceptă aplicații online este cea mai bună opțiune pentru studii și muncă. Dacă ziua ai petrecut timp studiind patrimoniul arhitectural, atunci seara poți apela cu ușurință la serviciile unui fotocopiator de 24 de ore din Suceava. Cu siguranță ar trebui să vizitați vechea Fortăreață Tronului.