Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

TOP 5 Sfaturi pentru un Student la Medicină

TOP 5 Sfaturi pentru un Student la Medicină

TOP 5 Sfaturi pentru un Student la Medicină

De-a lungul timpului în care activăm, am întâlnit foarte mulți studenți, în special la medicină. Se explică faptul întrucât FastPrint24 oferă cel mai ieftin print color din țară, însă pe lângă asta, noi ne poziționăm că prietenii studenților, pentru că nu doar o dată i-am ajutat cu multe printuri că să le fie mai ușor la învățat. Știm că pe lângă asta există o groază de alte “probleme” și întâmplări cu care se întâlnesc studenții zi de zi, motiv pentru care am decis să postăm această pagină de blog, în care veți găsi 5 sfaturi utile pentru a va ușura viața de student!

 

Sperăm să regășiți printre metodele enumerate mai jos câte ceva, care vă va prinde bine și care veți putea aplica în rutina de student.

 

1.Învațăți cum să învațați!

 

Poate că nu o dată v-ați trezit în plină sesiune că parcă nu mai știți nimic, ați uitat absolut toată materia. O fi oare de la emoții? Sau de la faptul că nu știți să învățați? 

Când învățăm, trebuie să ne bazăm pe cum ne este mai ușor să reținem, nu pe cum suntem impuși să o facem… Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, recomandăm cu drag acest quiz.

 

2. Trișați la examene!

 

Indiferent că este examenul scris/oral/grilă, niciodată nu trebuie să vă dați bătuți, chiar dacă nu știți subiectul! Dacă știți subiectul, foarte bine, dacă nu, referiți-vă la orice teme care sunt apropiate de subiect, spuneți orice detaliu de care va amintiți și continuați gândul, fie corect sau greșit, nu contează! 

Dacă este un test grilă, niciodată nu lăsați un răspuns nebifat, chiar dacă habar nu aveți de răspuns!

 

Dacă este un test scris, niciodată nu dați foaia goală, orice vă poate ajuta, o banală formulă scrisă și aplicată, un gând, o idee, absolut orice. Mai ales la medicină, scriți despre ceva apropiat despre acel subiect, dați niște nume de termeni, dar niciodată nu lăsați foaia goală! 

 

3. Faceți voluntariat!

 

Niciodată nu știți ce vă rezervă viață, dar mai ales în anii de studentime, voluntariatul poate deschide niște uși cu perspective extrem de mari, poate veți fi apreciat de cineva, poate va măriți anturajul. Un lucru este sigur, dacă faceți bine, binele se întoarce! 

Suntem conștienți că vorbeam de facultate, însă pe cuvânt, voluntariatul poate ușura foarte mult viața de student! Cum? Încercați și veți vedea!

 

4. Folosiți-vă de toate oportunitățile facultății!

 

Fie că sunt bursele SCOPE/SCORE (prin care puteți merge în toate țările lumii pentru munca de laborator sau practică), fie TransMed (unde puteți merge o săptămâna pe semestru să studiați în alt centru universitar), sau chiar Erasmus, toate acestea reprezintă oportunitățile oferite pe timpul anilor de învățământ. De ce să nu le folosiți? Acum este momentul, nu după! 

Apropo, făcând voluntariat, sunt șanse mai mari să fiți ales la una din programele de mai sus! ;)

 

5. Folosiți și alte surse pentru învățat!

 

Aici vine ca un mic bonus din partea noastra, va lasam mai jos cateva link-uri foarte utile care va vor ajuta sa invatati mai usor:

 

  • http://armandoh.org  - Scheme făcute de mână și explicate, pe teme din cele mai diverse – de la anatomie la imunologie sau cardiologie.

 

 

  • https://biomap.ro – Atlas 3D al corpului uman. Conține anatomia completă, precum și lecții de fiziologie, patologii, sau intervenții.

 

Sperăm că a meritat să citiți această pagină de blog și că ați găsit ceva util, mai jos lăsăm și un scurt review din partea unei studente (clientă fidelă FastPrint24) care vă va spune pe scurt despre noi și cum se poate plasa o comandă (în caz că vreți să printați ceva la prețuri foarte mici).

 

Ah, era să uităm de un voucher cadou! Îl puteți aplică la următoarea voastră comandă! Pentru 20% reducere, la pagina de finalizare folosiți - RON20.

 

Recenzii clienti

Multumesc