Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Teste admitere la medicina UMF Carol Davila PDF

Teste admitere la medicina UMF Carol Davila PDF

Teste admitere la medicina UMF Carol Davila PDF

Suntem siguri ca avem multi viitori studenti (in special la medicina) printre clientii nostri. Am facut un studiu, in urma caruia publicam aceasta pagina de blog cu un PDF atasat mai jos, ce contine teste de admitere la medicina (UMF Carol Davila). 

 

De asemenea, va oferim si mici informatii generale despre concursul de admitere 2022


Programele de studii:

 

Facultatea de Medicină:

- Medicină (reglementată sectorial, 360 credite – durata studiilor 6 ani)

 

Facultatea de Medicină Dentară:

- Medicină Dentară (reglementată sectorial, 360 credite – durata studiilor 6 ani)

- Tehnică Dentară (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

 

Facultatea de Farmacie:

- Farmacie (reglementată sectorial, 300 credite – durata studiilor 5 ani)

 

 

Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală:

- Asistenţă Medicală Generală (reglementată sectorial, 240 credite – durata studiilor 4 ani)

- Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

- Radiologie şi Imagistică (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

 

Date concurs:

- la programul de studii Medicină: 24 iulie 2022.

- la programele de studii Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie şi Imagistică, Tehnică Dentară: 23 iulie 2022 ora 08.00.

 

Perioada inscriere:

Înscrierea candidaţilor se va efectua exclusiv online în perioada 12 iulie - 18 iulie 2022, pentru toate programele de studii, zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

 

 


Foarte important pentru candidati!

Buletinul sau cartea de identitate trebuie sa fie în termen de valabilitate(se va putea utiliza eventual pașaport dacă CI/BI este expirat)

NU SE ACCEPTA ACTE DE IDENTITATE CARE NU SUNT ÎN TERMEN DE VALABILITATE.

 

 

Intelegem cat de emotionant le este studentilor inainte de parcurgerea intr-o noua etapa a vietii. Poate ca unii dintre voi va ganditi daca o sa va descurcati cu aceasta facultate. Noi suntem siguri ca da! Va oferim aici si un link cu TOP 5 sfaturi pentru un student la medicina! Speram ca o sa va fie de folos - https://assmbv.org/blog/top-5-sfaturi-pentru-un-student-la-medicina

 

Si nu in ultimul rand, oricarui student la medicina ii trebuie un prieten de incredere, care il va sustine in toti anii de invatamant, iar cel mai bun prieten este cartea! Este dovedit stiintific faptul ca din carti fizice inveti cu mult mai usor. FastPrint24 te ajuta sa-ti printezi orice fisier sau curs pe care l-ai primit la facultate! Oferim cat o printare foarte ieftina (pentru documentele alb negru) cat si o printare cu o calitate inalta (cea laser) pentru cursurile de medicina, intrucat stim cat de important este calitatea acelor foi de cursuri, tocmai ca sa va fie mai usor sa invatati de pe ele.

 

Iti prezentam mai jos un video-review de la o clienta de-a noastra (si colega de-a voastra) alaturi de un scurt ghid despre cum plasezi o comanda la FastPrint24

 

 

 

Iar asta NU ESTE TOT!

Dupa cum v-am promis, la finalul acestei pagini veti gasi un fisier cu teste pentru admiterea la medicina! Il puteti descarca gratuit accesand link-ul de mai jos!

 

Descarca AICI

Recenzii clienti

Multumesc