Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Shrink.media - serviciu ONLINE pentru comprimarea rapidă a imaginilor

Reduceți dimensiunea fișierului fără a strica calitatea

Shrink.media - serviciu ONLINE pentru comprimarea rapidă a imaginilor

Imaginile cu dimensiuni mari nu face sa le introduceti în documente PDF sau sa le folositi pe pagini web dacă nimeni dintre utilizatori nu le va vizualiza în detaliu sau nu le va descărca pentru imprimare. Încărcarea acestor fotografii va insemna doar timp pierdut. Exista multe programe si servicii care sunt capabile să comprime fișiere, dar in multe cazuri, acest proces are consecinte grave asupra calitatii initiale.

 

Serviciul Shrink.media vă va ajuta să optimizați rapid o imagine, precum și să alegeti ce setări de compresie sunt cele mai potrivite pentru cazul dvs.

 

 

Imaginea poate fi încărcată direct din dispozitivul dvs apăsând un buton sau printr-o simpla miscare de pe desktop în fereastra browserului. Există, de asemenea, o opțiune de a adăuga un fișier prin URL. Interfața Shrink.media este foarte intuitivă. Există doar două optiuni pentru setări: calitate și dimensiuni. Parametrii sunt prezentați ca procent din imaginea originală. Platforma acceptă formatele PNG, JPEG și WEBP.

 

 

 

După descărcare, puteți compara fișierul original cu fișierul final folosind previzualizarea. Starea imaginii este rapid actualizată în funcție de opțiunile selectate. Sub imaginea finală sunt afișate dimensiunile originale și noi, diferența salvată între ele și rezoluția înainte și după procesare.

 

 

 

 

Platforma vă permite să obțineți imagini cu o rezoluție de până la 5.000 × 5.000 de pixeli și o dimensiune de până la 25 MB. Este gratuit și nu conține reclame. Shrink.media funcționează în toate browserele și este disponibil și ca aplicație mobilă pentru iOS și Android. Pentru amatori sau profi, dezvoltatorii oferă un alt instrument cu funcții avansate.

Recenzii clienti

Multumesc