Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Serviciile tipografiei: tehnologia de imprimare offset

Serviciile tipografiei: tehnologia de imprimare offset

Imprimarea offset se referă la un tip plat, al cărui principiu este că cerneala de pe placa de imprimare este afișată inițial pe o pânză intermediară elastică, apoi pe foaia imprimată. În centrul nostru de printare puteți imprima orice tip de lucrare utilizând metoda specificată la un preț rezonabil.

 

Avantajele Tehnologiei:

Serviciul prezentat a rămas cel mai bun timp de mulți ani și, în multe cazuri, optim, ceea ce este asociat cu calitatea excelentă a produsului finisat și redarea culorilor. Chiar și după apariția tiparului digital, offset-ul nu este inferior primarului, mai ales când vine vorba de tipărirea publicitară. Aceasta popularitate este oferit de o serie de avantaje importante:

  • Este permisă utilizarea diferitelor tipuri de hârtie și metode de prelucrare post-tipar - lăcuire, laminare, tăiere, perforație etc.
  • La un pret accesibil, tipărirea offset se caracterizează printr-o calitate excelentă.
  • Potrivit cererii de tiraj mediu și mare.
  • Execuție rapidă la comandarea unor tirajuri foarte mari.

Produsele offset pot fi găsite peste tot - ziare și reviste, documente, afișe, cărți poștale, caiete, bilete etc. Serviciul nostru include servicii de tipărire bazate pe tiparul digital, offset, în format mare. Avem la dispoziție toatae echipamentele necesare pentru fabricarea produselor cu volume nelimitate, inclusiv comenzile urgente. Cooperarea cu noi prevede păstrarea confidențialității datelor clienților.


 

Recenzii clienti

Multumesc