Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Printarea online - serviciul, care economiseste timpul clienților

Tehnologiile moderne au făcut tipărirea online în București un serviciu accesibil care nu necesită o vizită personală a clientului.

Printarea online - serviciul, care economiseste timpul clienților

Tehnologiile moderne au făcut tipărirea online în București un serviciu accesibil care nu necesită o vizită personală a clientului. Datorită echipamentelor moderne și experienței mari, in doar câteva pana la câteva zile se va finaliza o comandă personală, in dependenta de tirajul comenzii. Pentru a putea printa documentele de care aveți nevoie, prezentati modelul de lucrare și indicați numărul dorit de copii.

 

Ce trebuie sa stii pentru a printa online? 

Înainte de a plasa comanda trebuie sa structurati foarte clar și amănunțit cerințele pentru tipar:

  • Denumirea fișierului. În cazul în care sunt mai multe fișiere și fiecare necesita o abordare diferită fata de celelalte, denumirea acestuia ne poate ajuta pentru a înțelege mai bine care sunt aspectele de care sa avem în vedere.
  • Numărul de copii sau exemplare.
  • Formatul printarii: Fie A2, A3, A4, A5 sau oricare alta.
  • Alb-negru sau Color.
  • Dacă aveți nevoie de ceva non-standard, cum ar fi o alta grosime a hartiei, aspectul fata-verso sau doar fata. Asigurati-va ca menționați acest lucru.
  • Dacă este necesar - procesarea post tipar - pliere, cusătură, legare, laminare, ambalare etc.

 

Indiferent dacă doriți să printati fotografii, cărți sau documente online, următoarele informații urmează sa fie completate la plasarea unei comenzi:

  • Informații de contact ale clientului: numărul de telefon, nume si prenume, denumirea organizației/firmei. Acest lucru ne va permite să vă contactam rapid în anumite cazuri.
  • Timpul de realizare a comenzii.
  • Locatia de livrare a comenzii - fie la domiciliu sau birou.
  • Metoda de plata: Aveți la dispoziție cat prin card online (acum și mai sigur cu Paypal si Stripe) sau ramburs la livrare.

 

Pentru comenzile plasate pana in orele 13:00, veți putea primi documentele în următoarea zi lucrătoare. De regulă, folosim hârtie albă cu o grosime de 80 g, dar va punem la dispoziție un spectru de alte grosimi pana la hartie de tip carton. Pentru a clarifica prețul pentru tiparul online, consultați un specialist al centrului. Suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să alegeți serviciile potrivite vouă.

Recenzii clienti

Multumesc