Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Printare A3 - A4 - A5 - Planse de Colorat pentru copii

Printare format A3 - A4 - A5 a planselor de colorat pentru copii

Printare A3 - A4 - A5 - Planse de Colorat pentru copii

Salut! Cu totii stim ca uneori, copiii nostri se plictisesc foarte repede de toate activitatiile pe care le au zi de zi, jucariile nu mai sunt atat de atractive, restu nu mai pare atat de interesant, iar parintii trebuie mereu sa le gaseasca noi ocupatii. Ce ar fi sa incercati plansele de colorat? Stim ca probabil toti copiii au incercat aceasta activitate si nu a tinut mult, dar poate din cauza ca nu desenau chiar ce isi doreau? Sau ce le placea?

 

Pe net se gasesc peste 100+ mii de pagini de colorat pentru copii mici și mari, precum și pentru adulți. Sunt acoperite tot felul de subiecte: de la animale la vehicule și de la Paw Patrol la pagini de colorat cu personaje de desene animate. Exista pagini de colorat pentru fiecare ocazie: ziua de naștere, ziua mamei, ziua tatălui, Paștele, Moș Nicolae Crăciunul și Anul Nou. Dar nu uităm nici Carnavalul și Halloween-ul!

 

Pe scurt, se gasesc pagini cu absolut orice tematica! Astfel incat copilului intr-adevar sa-i placa ceea ce face!

 

 

FastPrint24 ofera posibilitatea de a printa orice fel de pagini impreuna cu legare, iar la final livreaza la usa dumneavoastra! Nu mai este necesar sa iesiti in oras si sa cautati carti de colorat la librarii cu tematica potrivita pentru copilul vostru! 

Este destul sa gasiti cateva pagini pe plac de pe internet, sa le uniti pe toate intr-un singur fisier, dupa sa-l incarcati pe site-ul https://fastprint24.com/ si sa alegeti optiunea de legare cu spira. Noi printam albumul, il legam si livram la domiciliu! Astfel, copilul dumneavoastra va avea o ocupatie pe placul lui, iar parintii vor ramane linistiti pentru o perioada de timp! 

 

 

 

Printarea planselor de desenat se poate face in format A4, printam A5 sau A3. Astfel, albumul de colorat pentru copil poate fi de orice dimensiuni, mai mare sau mai mic. 

 

Gasiti planșe de colorat pentru fete și planșe de colorat pentru băieți de diferite vârste. Veți găsi și pagini de colorat grozave pentru cei mici: coli de desen pentru copii mici. Și pentru că nu exista niciodată vârsta suficientă pentru a colora, se pot gasi pagini de colorat frumoase si pentru adulți!

 

Printati plansele de colorat cu FastPrint24 si veti primi coletul in 1-2 zile lucratoare, iar pretul va fi unul extrem de accesibil comparativ cu cartile vandute la biblioteci si librarii!

 

Pentru a gestiona fisierele PDF, va recomandam site-ul https://www.ilovepdf.com/, unde puteti crea un fisier PDF de la 0.

 

Iar pentru o comanda la https://fastprint24.com/, va lasam mai jos un scurt ghid-video despre cum se procedeaza!

 

Recenzii clienti

Multumesc