Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Istoria Tehnologiei Inkjet

Istoria Tehnologiei Inkjet

Istoria Tehnologiei Inkjet

În această scurtă pagină de blog, dorim să va prezentăm istoria unuia din produsele oferite de FastPrint24, și anume – tehnologia de printare pe inkjet!

 

Tehnologia a fost dezvoltată începând cu anii 1950. Din 1970 a devenit posibilă tipărirea digitală a imaginilor generate de computere. Imaginea este formată direct pe substratul de tipărire, linie cu linie.

 

Tipărirea se face cu cerneală, depunerea cernelii se face prin ejectarea de picături foarte mici de cerneală printr-un cap de tipărire

 

De obicei se folosesc 4 culori ( CMYK) şi patru capete de tipărire. Pentru obţinerea unui gamut cât mai mare există şi sisteme de imprimare cu 6 sau mai multe tipuri de cerneală ( light cyan, light magenta, etc. ) FastPrint24 folosește cernele de înalta calitate, pigmentul cărora este special conceput astfel încât, la orice intervenție asupra acestora, pe foaia printată, printul să nu se deterioreze sub nicio formă.

Necesită un timp scurt de uscare si pot fi folosite doar tipuri de hartie care permit absorbţia cernelii în structura lor.

Vorbind de rapiditate, ultima generaţie de utilaje poate ajunge la viteze echivalente cu 3600 A4 / minut – 216 000 A4 pe ora !

 

Recomandam varianta inkjet in special pentru documentele alb/negru, intrucat nu veti sesiza o diferenta de calitate fata de alte tehnologii, iar pretul va fi unul foarte accesibil.

 

Dacă sunteți interesați, lăsăm mai jos un scurt ghid-video din partea unei cliente fidele, care o să va explice pe pași, cum puteți plasa o comandă la FastPrint24.

 

Iar dacă apar alte întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin e-mail, sau orice rețea de socializare!

 

Recenzii clienti

Multumesc