Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Documentele spiralate deja la usa ta! Cum se face indosarierea cu spira metalica la FastPrint24?

Documentele spiralate deja la usa ta! Cum se face indosarierea cu spira metalica la FastPrint24?

Documentele spiralate deja la usa ta! Cum se face indosarierea cu spira metalica la FastPrint24?

Indosarierea cu spira metalica - este o modalitate de a lega documentele printate foarte des intalnita, iar asta nu este de mirare intrucat vorbim despre o metoda foarte rezistenta si comoda (spre exemplu cand avem nevoie sa ne focusam la o anumita pagina, celelalte pot fi date in spate pentru a nu deranja). Pe langa asta, cu siguranta putem vorbi si despre acel deranj cand foile nu sunt legate si se imprastie peste tot.

 

Pot lega documentele si acasa?

Da, cu siguranta se poate folosi aceasta metoda si in conditii casnice. Va prezentam mai departe pasii exacti care se aplica acestei metode:

 

  1. Pentru inceput, foile documentului trebuie gaurite, alaturi de copertile pe fata si pe spate.
  2. Dupa ce documentul este gata pregatit, se imbraca prin gauri spirala.
  3. Spirala trebuie inchisa prin intermediul strangerii.


Toate acestea pot fi facute individual, doar ca pentru o lucrare bine facuta, se cer si instrumente corespunzatoare. Aveti nevoie de un aparat de indosariat pentru a gauri foile si inchide spirala. Costurile acestuia sunt destul de mari pentru uz casnic.

De aceea, este cu mult mai convenabil sa apelati la serviciul unui centru de printare, care va poate ajuta cu legarea documentelor dvs.

 

Tipuri de spirala

  1. Spirala din Plastic - este foarte des folosit datorita costului sau, acesta fiind unul ieftin. Insa ca si rezistenta nu este cea mai buna spirala, avand foarte mari sanse sa se rupa in timp.
  2. Spira Metalica - singura spirala folosita si recomandata de FastPrint24, este foarte rezistenta si are un aspect placut, solid. Aceasta nu se poate rupe in timp.

 

Acum va prezentam pe scurt tipurile de spire metalice:

 

2:1 (nefolosita momentan de FP24)

 

Numarul 2:1 indica distanta dintre gauri. Exista 223 de gauri pe hartie A4 cu o distanta de 2:1 inch, se poate spune ca acest fir este ideal pentru materialul spiralat. Se pot realiza aproximativ 150 de pagini de legare (75 coli).

 

3:1 (folosita de FP24)

Toate legarile cu spira la FastPrint24 se fac cu spira 3:1, deoarece este mai rezistenta decat analogul din plastic. Cu aceasta spira pot fi legate pana la 120 de coli, dar nu va faceti griji! Daca aveti un fisier cu mai multe pagini, il putem imparti în 2 sau mai multe parti (daca este cazul) si vom face asta pe capitole, astfel incat despartirea sa arate decent.

 

4:1 (nefolosita momentan de FP24)



Aceasta spirala 4:1 este de obicei preparata din silicon. Se pot lega de la 400 pana la 600 de pagini cu aceasta.

 

 

Ce include pretul indosarierei cu spira?

Pretul include insusi spirala alaturi de cele 2 coperti (una din plastic transparent pe fata si un carton colorat pe spate).

 

 

De ce noi?

Ca FastPrint24.com , activam in acest domeniu de mult timp. Ne mentinem intotdeauna preturile la cel mai accesibil nivel, fara a sacrifica calitatea. Folosim imprimante moderne si vopsele de calitate. De asemenea, va oferim diferite optiuni pentru printare si xerox. Ne asiguram ca cerintele dvs. sunt indeplinite pe deplin, oferind optiuni precum diferite grosimi ale hartiei, calitatea hartiei si calitatea printarii.

Va pregatim rapid comenzile plasate pe site si le trimitem la adresa pe care ati specificat-o prin Fan Curier, oriunde in tara. 

 

 

Cum comand?

Este foarte usor sa plasati o comanda pe FastPrint24. Trebuie decat sa accesati pagina principala, sa va inregistrati un cont daca nu aveti deja unul, incarcati unul cate unul fisierele necesare pentru print si apasati butonul comanda. Va lasam si un scurt ghid despre plasarea comenzii online:


 

Recenzii clienti

Multumesc