Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Despre noi - Printarea ONLINE cu livrare la domiciliu

Vorbim in special despre ce ofera, pentru cine este predestinat, ce avantaje si dezavantaje are.

Despre noi - Printarea ONLINE cu livrare la domiciliu

In aceasta pagina de blog va prezentam centrul de printare ONLINE - FastPrint24. Vorbim in special despre ce ofera, pentru cine este predestinat, ce avantaje si dezavantaje are.

 

Ideologia de baza a centrului xerox FastPrint24 este sa ofere cele mai accesibile preturi la printari si toate serviciile sale. Am plecat initial cu ideea de ONLINE tocmai din pricina faptului ca astfel, avem posibilitatea de a propune un pret extrem de mic, comparativ cu alte centre fizice din oras. Mai mult, pretul la FastPrint24 mereu incepe de la 1 pagina, adica nu este necesar sa plasati o comanda cu un anumit numar de pagini, astfel incat sa fie valabil pretul! Fie 1 pagina, fie 10.000 pagini, pretul nu variaza, intrucat este initial cel mai mic pe piata.

 

Pentru cine a fost conceput FastPrint24?

O intrebare foarte buna care face din start diferenta dintre FP24 si alte centre xerox. Nu avem limite stricte ce tine de portretul clientului nostru, ba chiar credem ca s-ar potrivi oricarui om, care isi doreste anumite servicii din domeniul tipografic la un pret extrem de accesibil si calitate ca atare. Este extrem de avantajos pentru elevi, studenti, firme care nu vor sa mai intretina o imprimanta sau mai multe, intrucat cu noi este mai ieftin decat sa intretineti imprimante personale, etc.

 

Sustinem foarte mult antreprenorii care sunt la inceput, si poate nu au posibilitatea de a merge la o tipografie din diverse motive, fie financiare, fie faptul ca simplu nu au nevoie de un tiraj foarte mare. FastPrint24 ofera posibilitatea de a printa brosuri, flyere, carti de vizita la tirajuri foarte mici, nu exista comenzi minime. Fie ca aveti nevoie de un singur flayer, sau o singura brosura, la noi se poate!

Printam inclusiv si formatele A3, A3+, A4, A5, etc. 

 

Calitate:

FastPrint24 pune la dispozitia clientilor sai 2 tipuri de printare: inkjet si laser. (pe site sunt expuse drept printare standard sau premium).

 

Care este diferenta? Inkjetul reprezinta un model de printare bazat pe cerneala, este o metoda ieftina de print si cel mai bine se potriveste pentru documente, unde nu avem nevoie de culori bine evidentiate si pronuntate. Noi folosim cernele care nu modifica structura printului la impactul lor cu apa, insa calitatea acestei metode de print este una standard, precum la o imprimanta personala.

 

Daca doriti sa optati pentru culori bine pronuntate, calitate premium, va sugeram sa incercati metoda laser! Inloc de cernele se foloseste un praf special, care reda si un aspect lucios hartiei. Aceasta metoda este potrivita pentru invitatii, flyere, brosuri, poze, etc.

 

Iar mai jos vom prezenta principalele avantaje si dezavantaje a centrului de printare FastPrint24.

 

Avantaje:

  1. Preturi foarte accesibile pentru toata lumea.
  2. Mostre GRATUITE (daca nu sunteti siguri de cum va iesi in final lucrarea, ne contactati si va printam GRATUIT o mostra).
  3. Livrarea in 1-2 zile lucratoare (FanCurier).
  4. Nu exista comenzi minime!
  5. Pretul este aplicat inclusiv la cele mai mici comenzi.
  6. Suport clienti activ pe e-mail/telefonic/whatsapp/retele de socializare
  7. Expediere in toata tara!
  8. Sistem de cashback pentru clientii fideli! 

 

Dezavantaje:

  1. Tot aici punem si livrarea, intrucat nu este posibil sa primiti comanda in aceeasi zi.
  2. Uneori puteti sa nu va dati seama ca un fisier sau altul nu este potrivit pentru print, insa pentru asta va stam mereu la dispozitie pentru mostre GRATUITE ca sa va dati seama din start cum va iesi lucrarea!

 

Daca ati ramas interesati de centrul ONLINE de printare FastPrint24, lasam mai jos si un scurt filmulet, ce contine un review din partea clientei noastre si un ghid despre cum puteti plasa o comanda pe site-ul https://fastprint24.com/

 

Recenzii clienti

Multumesc