Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Cum sa alegeti cel mai bun serviciu de printare online?

Va prezentam un clasament de criterii dupa care poate fi ales un serviciu de printare online!

Cum sa alegeti cel mai bun serviciu de printare online?

In zilele noastre, putini sunt cei care au o imprimanta profesionala care are capacitatea de a oferi o calitate inalta la tipar, in tirajuri mari. Din fericire, piata este suprasaturata de centre XEROX care permit tiparirea online la un pret accesibil si la o calitate excelenta atat a materialelor folosite cat si a tiparului in sine. Aceste servicii pot fi foarte folositoare, de exemplu, pentru cei care detin propriile afaceri si isi doresc o promovare prin imprimarea unor flyere, postere, carti de vizita, iar lista poate continua.
 

 

Cum putem alege un serviciu de tiparire online potrivit pentru noi? Exista cateva aspecte de luat in considerare.

 

Dovada calitatii

Este recomandat sa va bazati numai pe servicii care va pot oferi o calitate decenta a materialelor printate. 

 

Iata cateva sfaturi: review-uri tip text sau video ale clientilor care au apelat la serviciile oferite de firma, fotografii sau chiar mostre oferite GRATIS. Posibilitatile sunt nelimitate aici. Sfatul nostru este sa nu va bazati pe servicii care nu va ofera posibilitatea de a constata nivelul de apreciere a clientilor dinaintea dumneavoastra. Practic asta conteaza cel mai mult! Orientarea catre clientul final!

In legatura cu cele mai sus mentionate, un alt aspect important este raportul dintre calitatea imprimarii si pretul acesteia. Asigurati-va ca serviciul pe care mizati ofera transparenta in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi folosite, ca sa puteti sa va dati seama, vorbind pe scurt, daca se merita.
 

 

Prezenta unui designer grafic profesionist in firma! 

Bineinteles, probabil ca deja stiti cum doriti sa arate materialele printate. Dar prezenta unui designer grafic profesionist, parte din echipa firmei pentru care optati, poate fi un factor decisiv in succesul produsului finit, la fel cum ajutorul lui este unul foarte valoros pe durata etapelor de design – daca aveti nevoie.
 

 

Suportul oferit pentru clienti

Acest aspect este unul pe cate nu multi tind sa il ia in considerare, dar de fapt asta face diferenta dintre firmele concurente si este baza unei colaborari de succes in serviciile oferite.

Firmele care pun accent pe relatia cu publicul carora li se adreseaza, sau mai bine spus, in orice serviciu destinat clientilor, firma trebuie sa demonstreze o relatie foarte calduroasa si de incredere cu clientii sai, nu doar pentru a raspunde indoielilor, dar si pentru o actualizare prompta despre statusul comenzii dumneavoastra. Acest lucru se poate face printr-un numar de telefon, o adresa de e-mail… posibilitatile sunt nelimitate.
 

 

Costul livrarii

Este foarte necesar sa retineti un aspect. Costul livrarii de cele mai multe ori este factorul decisiv pentru a plasa, sau nu, o comanda.

Trebuie sa mizam pe servicii care ne pot furniza o cota in acest sens, pentru ca privirea de ansamblu sa fie una mai clara. Unele servicii expediaza doar daca suma comenzii atinge un anumit minim, altele, pe de alta parte, ofera livrare gratuita daca o anumita suma a comenzii este atinsa. Totul variaza de la o firma la alta.
 

Sfatul nostru este sa luati in considerare website-ul Fastprint24.com

Acest serviciu ofera materiale de inalta calitate, printari alb/negru si color la un pret excelent. Platforma este foarte intuitiva, iar echipa este disponibila oricand nevoilor dumneavoastra si va sta la dispozitie pentru orice intrebari!

 

Lasam mai jos si un scurt filmulet review, la fel si un ghid-video unei cliente, care va prezinta platforma FastPrint24 si cum puteti plasa o comanda!

 

.

Recenzii clienti

Multumesc