Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Cum incarc mai multe fisiere pentru comanda la FastPrint24?

Cum incarc mai multe fisiere pentru comanda la FastPrint24?

Cum incarc mai multe fisiere pentru comanda la FastPrint24?

In acest articol va prezentam pas cu pas, cum se incarca mai multe fisiere pentru o comanda FastPrint24!

Nu este nimic complicat. Un singur aspect trebuie tinut minte - toate fisierele trebuie incarcate pe rand, iar pentru fiecare in parte trebuie alese optiunile de printare si legare dorite.

 

Vedem in imaginea de mai sus interfata familiara a site-ului FastPrint24, unde plasam comenzile pentru printare. Initial trebuie sa incarcam primul fisier.

 

Dupa ce am facut asta, vom vedea o confirmare a faptului ca fisierul a fost incarcat cu succes. Acum trebuie sa alegem toate optiunile pentru print, iar dupa apasam pe butonul confirma.

 

Acum putem incarca urmatorul fisier, sau apasa butonul comanda si sa mergem spre pagina de finalizare! Atat de simplu e!

 

Daca aveti mai multe fisiere mici, de cateva pagini, recomandarea noastra ar fi sa le uniti in unul singur prin ilovepdf.com. In acest caz, veti avea de incarcat un singur fisier pentru toata comanda dvs.

Va lasam mai jos si o prezentare video cu pasii mentionati mai sus! Iar daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati cu ajutorul unuia dintre metodele de contact afisate pe site!

 

Recenzii clienti

Multumesc