Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Cum evitam costul suplimentar pentru numarul de fisiere?

Cum evitam costul suplimentar pentru numarul de fisiere?

 

 

Dragi clienti, 

Daca ati folosit platforma FastPrint24 de mai multe ori, cu siguranta stiti ca dupa un anumit numar de fisiere incarcate, se aplica un cost suplimentar pentru fiecare dintre ele.

 

Dorim sa va oferim mai multe informatii legate de motivul pentru care am aplicat aceasta regula si cum poate fi evitata!

 

Este posibil ca foarte multi dintre voi, cand aveti cateva materiale de printat, sa aveti mai multe fisiere a cate o pagina, sau fisiere pe care le doriti cu printarea doar pe fata. Pentru noi, echipa FastPrint24, este foarte important ca sa primiti comenzile voastre cat mai repede posibil, iar o comanda cu foarte multe fisiere mici poate face procesul de printare si pregatire mult mai lent. In schimb, daca incercati sa uniti aceste fisiere in unul singur, pregatirea comenzii va decurge cu mult mai rapid, respectiv si livrarea comenzii va fi una cu mult mai rapida.

 

In acest scurt video, va aratam pas cu pas, cum puteti folosi platforma ilovepdf.com ca sa uniti toate fisierele dvs. in doar unul singur, fara a pierde calitatea sau un alt aspect important din continutul fiecarui fisier.

 

Pe scurt pasii ce trebuie urmati:

 

  1. Accesati ilovepdf.com
  2. Mergeti la sectiunea “Merge PDF”
  3. Incarcati toate fisierele necesare
  4. Dati click si descarcati un singur fisier care contine continutul tuturor documentelor incarcate recent

 

Pentru orice alte intrebari sau neclaritati, va stam la dispozitie pe orice retea de socializare inclusiv Telefon/Whatsapp/Email.

 

Mai jos gasiti si un ghid - foto unde pas cu pas va aratam ce trebuie sa faceti:

 

 

 

 

 

Recenzii clienti

Multumesc