Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Centru de copiere online vs centru de copiere tradițional | Fastprint24

Centru Copiere, xerox, printare ieftin

Centru de copiere online vs centru de copiere tradițional | Fastprint24

Probabil că alegi adesea uberul în loc de taxi. Este mai sigur, mai confortabil și mult mai modern. Acum, imaginează-ți același lucru în sfera tehnologiei de printare. În locul așteptării la rând, într-un centru xerox tradițional, poți alege varianta unui centru de copiere online. 

Pe lângă acestea, ne aflăm în continuare în condiții de risc, cauzate de pandemie. Expunerea într-un spațiu închis nu este tocmai cea mai bună alegere în aceste timpuri. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a rămâne acasă, într-o zonă sigură pentru tine și familia ta. Dacă ai nevoie să printezi sau să xeroxezi fișiere, la prețuri foarte accesibile și cu o calitate superioară, centrul de copiere din Bucuresti FastPrint 24 poate fi soluția potrivită. Din câteva click-uri, coletul sosește chiar la adresa ta.

Cui ne adresăm, în mod special

Serviciile noastre sunt cel mai adesea alese de studenții la medicină, care au nevoie să-și printeze cursuri întregi, care cuprind scheme, tabele și imagini. În același timp, cunoaștem și întreprinzători care optează pentru o printare color de înaltă calitate, la un preț foarte convenabil, în raport cu cheltuielile lor. Dacă îți dorești același rezultat impecabil pe care îl obții la o tipografie recunoscută, economisând în același timp, FastPrint 24 ar putea fi cel mai potrivit pentru tine. Fie că ai nevoie de o printare color sau alb-negru, folosim produse de calitate, la un preț cât mai accesibil. 

Chiar dacă nu faci parte dintre cele două categorii de mai sus, te poți afla în situația în care nu ai timp să mergi la un centru xerox și nici să aștepți la rând. Mai mult decât atât, s-ar putea să te alegi cu o calitate inferioară a printării. Ca să eviți astfel de probleme, ai putea alege un copy center online. FastPrint 24 îți este la îndemână oricând ai nevoie. 

Când poți apela la serviciile FastPrint24

Fiind un copy center online care lucrează 24/24, poți plasa o comandă oricând, în doar câțiva pași simpli: încarci PDF-ul/PDF-urile, iar platforma va calucula prețul comenzii, în funcție de numărul de pagini. Fișierele se printează și se livrează de obicei în doar 48 h. În cazul în care ai nevoie urgent de documentele tale, poți selecta comanda urgentă. Dacă o plasezi înainte de ora 12:00, vei primi coletul în următoarea zi lucrătoare. Pentru comenzile din București avem un nou mod de livrare. Mai multe detalii, găsești mai jos.

Cum livrăm

Trimitem pachete în toată țara, printr-o echipă de curieri dedicați. În cazul în care nu te afli la domiciliu sau la birou în următoarele 24h sau 48h lucrătoare de la plasarea comenzii, poți opta pentru pick-up points. Coletul tău va ajunge la unul dintre aceste locații și îl poți ridica ulterior, când ai un drum în acea zonă. 

Dacă ai nevoie de o printare în București, cunoaștem cât de mult timp petreci la rând, la un centru de copiere tradițional, la o tipografie. Unele prețuri xerox pot fi destul de costisitoare, raportat la un număr mare de pagini. Vorbim, în special, despre bugetul unui tânăr care studiază în București. Costurile mari de achiziționare și întreținere ale acestor aparate sunt dificil de suportat și pentru un antreprenor, cu multe cheltuieli. Un centru de copiere online ar putea fi o soluție mult mai rapidă și chiar mai economică. 

  Tocmai din aceste motive, îți oferim încă o opțiune. „București Express” este noua metodă de livrare pe care o poți alege pentru serviciile FastPrint24. Comanzi în decursul zilei, iar seara (între orele 21:00-00:00) primești coletul. Oferta este valabilă doar în cazul în care optezi pentru o printare în București. Poți alege orice număr de copii îți dorești.

Costuri

Avem cele mai bune prețuri de pe piața centrelor de printare online. Ele variază, în funcție de numărul copiilor selectate pe platformă. Printarea unei pagini A4 color este de 0,25 RON. În cazul celor alb-negru, la aceeași dimensiune, costul este de 0,15 RON. 

În plus, poți formata modul printării pentru fiecare fișier în parte, încărcat într-o singură comandă. La acest centru de copiere online, ai posibilitatea de a alege dintre o gamă variată de tipuri de hârtie, în funcție de dimensiune (A4 și A5), greutate (80-200 gr/mp) și calitate (injekt/laser). În același timp, putem să capsăm paginile lateral sau în colț, în funcție de preferințele tale. 

Situația actuală a centrelor xerox

Când ai nevoie să printezi o singură pagină și mai ai și un centru xerox lângă casa ta, ajungi acolo numaidecât. Costul este scăzut și totul este în regulă. Problema apare când ai nevoie cu adevărat de multe pagini. Fie că sunt cursurile de la facultate, fie sunt formulare pentru firmă sau documente importante, ai nevoie de un raport bun calitate-preț, la care se adaugă și timpul. În aceste condiții, deplasarea de la domiciliu, așteptarea la rând nu sună tocmai satisfăcător. 

În plus, suntem uneori dezamăgiți de calitatea inferioară a centrelor xerox. Imaginează-ți că te poți bucura de o rezoluție bună a imaginii, de o hârtie căreia îi alegi singur/ă grosimea, la costuri mult mai mici. O tipografie bună va avea și costuri pe măsura serviciilor sale. 

În loc să cauți prin oraș prețuri xerox convenabile pentru un număr mare de pagini, ai putea încerca serviciile unui copy center online. FastPrint 24 îți este la îndemână oricând ai nevoie în decursul zilei de print sau de copii xerox.

Organizează-ți timpul în favoarea ta

În locul așteptării la rând, ai putea alege un centru de copiere online. Îți asigură timp în plus pentru a-ți finaliza întreaga listă de task-uri. Pe lângă acest lucru, FastPrint 24 te ajută să economisești bani și energie în decursul zilei. Chiar dacă nu locuiești în București, iar coletul ajunge în 24h/ 48h, îți poți dedica timpul lucrurilor care contează pentru tine. Participă la un curs care te dezvoltă. Practică mai mult ceea ce îți face plăcere. Ia o pauză de la muncă și petrece timp cu cineva drag. Între timp, coletul ajunge în fața casei sau biroului tău. FastPrint 24 se poate ocupa de printarea sau xeroxarea de care ai nevoie, fără să depui prea mult efort.

Recomandarea noastră

Ne dorim să-ți livrăm în timp util coletul. Prin urmare, îți recomandăm să comanzi cu minimum 48h înainte de deadline-ul tău. În cazul în care nu reușești să te organizezi suficient de bine, există o soluție. Poți alege opțiunea de a comanda urgent sau, dacă te afli în București, optează pentru „București Express”.  

Unde ne găsești

Dacă îți dorești să ne încerci serviciile de printare online, ne găsești pe site-ul https://fastprint24.com. Înainte de a plasa o comandă, creează-ți un cont pe platformă. În felul acesta, poți urmări statusul comenzii tale. 

Dacă obișnuiești să stai mereu conectat și ai telefonul la îndemână, poți comanda și prin aplicația de Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.fastprint24 

sau de iOS:

https://apps.apple.com/ro/app/fastprint24/id1540642110#?platform=iphone

Recenzii clienti

Multumesc