Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Ce trebuie sa știți înainte sa printati cateva fotografii in București.

Fotografii in București

Ce trebuie sa știți înainte sa printati cateva fotografii in București.

Progresele moderne au făcut ca printarea fotografiilor online să fie un serviciu solicitat datorită comodității și eficienței procesului. Tehnologiile disponibile astăzi fac viața mult mai ușoară, ceea ce elimină nevoia de a petrece timp în căutarea unei camere întunecate în oraș. Este suficient să folosiți funcționalitatea site-ului nostru, unde în București veți putea să imprimați fotografii într-un timp scurt. Pregătirea și efectuarea comenzii sunt rapide, ceea ce accelerează primirea produselor finisate.

 

Formatul de printare a fotografiilor

După cum știți, formatul imaginilor poate fi de mai multe tipuri. De obicei, camerele digitale și telefoanele mobile salvează imagini în format 4:3 sau 16:9. Dacă scopul este de a printa un material cu un format standard de 2:3, atunci pentru o fotografie de 10x15 există mai multe soluții:

Tipărire cu margini. Cu această opțiune, cadrul este printat fără pierderi, iar lateral marginile raman albe.

Tiparul fără margini. În aceasta optiune prezentată, printarea fotografiilor asigură tăierea de-a lungul marginilor. Dacă preferați această metodă, asigurați-vă că nu există elemente importante în jurul marginilor imaginii.

Margini de 3mm. Designul presupune formarea de margini albe de dimensiuni de 3 mm pe toate părțile.

În activitatea noastră, folosim exclusiv hârtie profesională, care asigură o calitate înaltă. Clienții au la dispoziție o gamă largă de materiale: hârtie foto satinată, lucioasă sau mată.
 

Caracteristicile procesului

Utilizăm doar echipamente moderne, datorită cărora putem garanta luminozitatea, saturația și reproducerea excelentă a culorilor. Utilizarea echipamentelor tehnologice este o oportunitate de a realiza o paletă de culori complexă și contururi clare, bine definite.

Compania noastră oferă nu doar fotografii tipărite la un preț ieftin, ci și un produs de calitate totodată. O să vă îndeplinim pe deplin toate așteptările oferind servicii de imprimare digitală de înaltă calitate. Scopul nostru este să facem totul pentru a ne surprinde plăcut clienții.
 

Recenzii clienti

Multumesc