Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Blackbox - Extensie Chrome pentru copierea textului!

Blackbox - Extensie Chrome pentru copierea textului!

Blackbox - Extensie Chrome pentru copierea textului!

În timp ce ne luăm notite și planuri, scriem articole, învățăm din tutoriale video sau conferințe online, destul de des avem nevoie de a copia sau salva un text util. Acestea pot fi, de exemplu, citate, fragmente de cod sau nume de produse. Desigur, toate acestea pot fi reintroduse rapid manual dintr-o captură de ecran sau o poză de pe site, dar uneori este mai bine să economisiți timp.

 

Extensia Blackbox vă permite să selectați orice text dintr-o pagină de browser deschisă, să îl copiați și să îl editati. Serviciul folosește algoritmi actualizați de recunoaștere a caracterelor și a propozițiilor. Cuvintele și propozițiile sunt salvate in calculator fără un număr mare de erori sau abateri.
 

Uneori există mici erori în spații, pot apărea litere suplimentare, dar acest lucru este ușor de remediat. Blackbox este potrivit nu numai pentru inscripții scurte, ci și pentru texte de dimensiuni medii.

Potrivit dezvoltatorilor, serviciul acceptă 200 de limbi. Definește engleza și romana destul de exact. Extensia nu este compatibilă doar cu Chrome, ci funcționează și pe browserele Brave, Firefox și Edge.

 

Blackbox este disponibil cu un plan gratuit, precum și cu un abonament plătit care, pentru 4 USD pe lună, elimină limitele privind numărul de scanări, salvează istoricul fiecărei operațiuni cu textul și oferă acces la aplicații pentru Windows și macOS. Acestea vă permit să copiați texte din Zoom, MS Teams, playere video și alte aplicații instalate local pe computer. Prin browser, puteți deschide imagini și fișiere PDF de pe disc, așa că pentru majoritatea sarcinilor va fi o extensie utila.

Mai jos va lasam o prezentare video despre cum puteti adauga aceasta extensie si sa incepeti sa o folositi chiar astazi!
 

Recenzii clienti

Multumesc