Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

Avantajele Printarii ONLINE la un Centru XEROX

Nu mai apelati la Centrele XEROX din oras, ONLINE este cu mult mai ieftin si eficient!

Avantajele Printarii ONLINE la un Centru XEROX

Haideti sa ne aducem aminte despre vremea in care mergeam la magazinele tipografice/centrele xerox, in special cele in apropierea casei, pentru a scoate la imprimanta un document sau pentru a printa cateva fotografii , avand un usb dupa noi tot timpul… 

 

Acele magazine, oarecum, deveneau “patroni” in acest domeniu, intrucat erau singurii care ofereau astfel de servicii. Dar de ceva timp avem noi posibilitati disponibile in secolul pe care il traim - secolul tehnologiei: Acum totul se poate face online, chiar si tiparirea!

 

Sa vedem impreuna care sunt avantajele printarii online:

Pentru inceput, companiile specializate in tiparul online ofera posibilitati infinite de personalizare, atat pentru clientii amatori (care nu sunt familiarizati cu domeniul), cat si pentru cei experimentati. De exemplu, acum este posibil sa alegeti de fiecare data in care interval de timp sa fie livrata comanda - cu ajutorul unui calendar online disponibil pentru fiecare utilizator. Luati ca exemplu o companie care trimite un catalog clientilor sai in fiecare saptamana/luna - astazi are oportunitatea de a automatiza acest proces configurandu-l cu usurinta ONLINE in functie de nevoile sale. 

 

Este foarte simplu: plaseaza comanda si achita factura. Atat! De acasa sau de la biroul dvs., in cateva minute.

 

 

Imprimarea online va permite:

Sa personalizati nu numai timpii de expediere, ci sa creati experiente unice; de exemplu prin adaugarea unor elemente personalizabile la produse, rapid si nu foarte scump!

 

Acest proces este foarte util in cazul printarii unor scrisori sau pliante promotionale, deoarece ne permite sa vizam destinatarii si astfel sa captam atentia clientilor nostri potentiali sau actuali.

 

Tiparirea online este foarte populara astazi, deoarece ofera si expediere la preturi mici cu niste termeni de livrare foarte scurti. Spre deosebire de magazinele de xerox fizice, centrele online pot oferi costuri mai mici, deoarece noi nu suportam cheltuieli in plus, cum ar fi chiria sau altele. Insa in acelasi timp, sarcinile de lucru si rulajele sunt cu mult mai mari, putand astfel sa optimizam costurile si mentenanta masinilor, ale hartiei, materialelor si expedierilor. Toate acestea ne permit sa oferim un pret foarte avantajos pentru clientul final.

 

Folosind centrele ONLINE de tipar, aveti, de asemenea, posibilitatea de a previzualiza lucrarile finale si de a corecta eventualele erori (puteti oricand comanda o mostra, care este absolut gratuita! Si primiti in schimb poze/filmulete cu lucrarea gata), puteti sa va razganditi cu privire la unele detalii, sa luati cea mai buna alegere inainte de a fi comanda gata tiparita. Contactand magazinele de tipar fizice din orasul vostru, cu greu puteti avea aceasta optiune, deoarece nu puteti previzualiza si edita in timp real lucrarea/sau aceasta optiune nu exista!

 

 

Cloud Server:

 

Un alt avantaj al centrelor de tiparire online, este cloud serverul pus la dispozitia clientilor, unde puteti sa incarcati si sa descarcati lucrarile noastre de la distanta, sau sa pastrati proiectele personale: un instrument nu numai necesar, dar versatil pentru fiecare nevoie in afacere.

Cu un server de stocare cloud, nu o sa va pierdeti niciodata datele si munca, nu veti uita nimic important si va fi suficient sa aveti o conexiune la internet pentru a vizualiza si interactiona in timp real cu munca noastra.

In ziua de astazi, unde operatiunile de pe notebook-uri, tablete si smartphone-uri sunt la ordinea zilei, in care timpul devine mai scurt si nevoile devin din ce in ce mai stricte, este esential sa ai un cont online in care iti posi gasi intotdeauna tot de ce ai nevoie: prin intermediul contului nu numai pentru a edita, incarca si descarca materialul, ci si pentru a-l trimite prin e-mail sau pentru a-l partaja, pentru a accesa un document in timp real, precum si pentru a plasa comenzi, a plati facturi, pentru a gestiona toate detaliile comenzilor voastre si profilul nostru profesional.

 

Tiparirea traditionala este in trecut, noile servicii de printare alb-negru si color sunt foarte avantajoase pentru gestionarea lucrarilor, implica costuri mult mai mici atat pentru realizarea materialului, cat si pentru transportul oferit si pune la dispozitie servicii de toate tipurile pentru toti utilizatorii sai. Daca nu ati incercat inca, recomandam cu caldura centrul https://fastprint24.com/.

 

Iar in caz ca apar orice fel de intrebari, ne puteti contacta prin oricare dintre metodele afisate la sectiunea de “Contact”.

 

Recenzii clienti

Multumesc